Kvinta
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kvinta

Forum triedy Kvinta na GAP

DomovHľadaťLatest imagesRegistráciaPrihlásenie

tá naša Juliana Jurkova.........

Goto down 
+2
barb
tommy
6 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

milujete juliu?
1,ano vzdy som ju miloval/a a vzdy aj budem......
tá naša Juliana Jurkova......... - Stránka 2 Vote_lcap29%tá naša Juliana Jurkova......... - Stránka 2 Vote_rcap
 29% [ 2 ]
2,no som hanblivy/a tak sa nepriznam.....
tá naša Juliana Jurkova......... - Stránka 2 Vote_lcap43%tá naša Juliana Jurkova......... - Stránka 2 Vote_rcap
 43% [ 3 ]
3,ne!
tá naša Juliana Jurkova......... - Stránka 2 Vote_lcap28%tá naša Juliana Jurkova......... - Stránka 2 Vote_rcap
 28% [ 2 ]
Celkom hlasov : 7

AutorSpráva
tommy

tommy

Počet príspevkov : 258
Registration date : 29.04.2007

tá naša Juliana Jurkova......... - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: tá naša Juliana Jurkova.........   tá naša Juliana Jurkova......... - Stránka 2 Icon_minitimePi máj 25, 2007 5:21 pm

lili4444 napísal:
ty kokos baja ty si fakt talent. daco z teba bude. ale to fakt super basnicka a ma aj zmysel. nasa dzuly 4ever:lol!: lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Návrat hore Goto down
LucKa

LucKa

Počet príspevkov : 1772

OdoslaťPredmet: Re: tá naša Juliana Jurkova.........   tá naša Juliana Jurkova......... - Stránka 2 Icon_minitimePi máj 25, 2007 11:17 pm

lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

aaaaaaaaaaaaaaaa
fuuuuuuuuu
fuuuuuuuuuuuuuuu
fuuuuuuuuuu
dychaaaaaaaaaaaam

lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Návrat hore Goto down
barb

barb

Počet príspevkov : 1845
Registration date : 13.05.2007

OdoslaťPredmet: Re: tá naša Juliana Jurkova.........   tá naša Juliana Jurkova......... - Stránka 2 Icon_minitimePi máj 25, 2007 11:37 pm

lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
hej lucia... bo ty si s nou aj mala hodiny a aj vsetko .. tymas co vraviet...
Návrat hore Goto down
barb

barb

OdoslaťPredmet: Re: tá naša Juliana Jurkova.........   tá naša Juliana Jurkova......... - Stránka 2 Icon_minitimePi máj 25, 2007 11:38 pm

btw..tomas..nenapadne.. Very Happy:D:D: lol! lol! lol!
Návrat hore Goto down
majka

majka

Počet príspevkov : 16
Registration date : 01.05.2007

OdoslaťPredmet: Re: tá naša Juliana Jurkova.........   tá naša Juliana Jurkova......... - Stránka 2 Icon_minitimeSo máj 26, 2007 9:56 pm

joj vy sa tu len furt bavite o takych veciach ze len poviete dajake heslo a ostatni nevedia o co ide. taze jake video? by ste kus mohli aj povysvetlovat a to vy tak na nu spominate? a nechapem tej fotke na zaciatku. to skade? Suspect
Návrat hore Goto down
LucKa

LucKa

OdoslaťPredmet: Re: tá naša Juliana Jurkova.........   tá naša Juliana Jurkova......... - Stránka 2 Icon_minitimeNe máj 27, 2007 11:59 am

video - tehotna jurkova
to sme boli raz u nas s tomasom a liou, nudili sme sa a potom tomas zobral moje radio...resp prehravac cd, vopchal si ho pod tricko a ze*ebal ze "tehotna dzurkova"...a tak lia potom tocila ako ja robim interwiev s "tehotnou dzurkovou"

jj jasne ze na nu spominame...ved to sa neda nespominat Laughing Laughing Laughing

a ta fotka je z knizky nasho gymnazia....sa mi zda
Návrat hore Goto down
tommy

tommy

OdoslaťPredmet: Re: tá naša Juliana Jurkova.........   tá naša Juliana Jurkova......... - Stránka 2 Icon_minitimeNe máj 27, 2007 4:44 pm

jj z tamad ale to video njde cez tinypic uploadovat a na tubu ho dat nemienim taze aj tak nic z toho
Návrat hore Goto down
LucKa

LucKa

OdoslaťPredmet: Re: tá naša Juliana Jurkova.........   tá naša Juliana Jurkova......... - Stránka 2 Icon_minitimePo máj 28, 2007 5:03 pm

tinypic 4evaaaaaaaa lol! lol! lol! lol! lol! lol!
....ano ano...uplne suhlasim
len nie na tytubu Very Happy:D
Návrat hore Goto down
barb

barb

OdoslaťPredmet: Re: tá naša Juliana Jurkova.........   tá naša Juliana Jurkova......... - Stránka 2 Icon_minitimePo máj 28, 2007 6:21 pm

"lucia to neje smiesne "

lol! lol! lol! lol! lol!
Návrat hore Goto down
barb

barb

OdoslaťPredmet: Re: tá naša Juliana Jurkova.........   tá naša Juliana Jurkova......... - Stránka 2 Icon_minitimePo máj 28, 2007 6:22 pm

"lucia to neje smiesne "

lol! lol! lol! lol! lol!
Návrat hore Goto down
LucKa

LucKa

OdoslaťPredmet: Re: tá naša Juliana Jurkova.........   tá naša Juliana Jurkova......... - Stránka 2 Icon_minitimePo máj 28, 2007 6:31 pm

lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
bohuzial je
lol! lol! lol! lol! lol!
Návrat hore Goto down
tommy

tommy

OdoslaťPredmet: Re: tá naša Juliana Jurkova.........   tá naša Juliana Jurkova......... - Stránka 2 Icon_minitimePo máj 28, 2007 11:21 pm

vy ste pice a je mi jedno ci mi johny da ban ale musel som to povedat
Návrat hore Goto down
barb

barb

OdoslaťPredmet: Re: tá naša Juliana Jurkova.........   tá naša Juliana Jurkova......... - Stránka 2 Icon_minitimeUt máj 29, 2007 3:01 pm

hej jasne..
ty si mozes robit prcu z inych ludi a sa smiat z nich ale ta ked uz dakto daco povie a si robi srandu ta uz je nedobre..
Návrat hore Goto down
LucKa

LucKa

OdoslaťPredmet: Re: tá naša Juliana Jurkova.........   tá naša Juliana Jurkova......... - Stránka 2 Icon_minitimeUt máj 29, 2007 3:06 pm

hej suhlasim
ked som ja nepochopila vtip so psom napriklad, ty si sa na tom zabaval 3578979754687 rokov + este si to hovoril kazdemu, komu sa len dalo
ale hlavne ze ja som "pica"

tomu sa hovori pokrytectvo
Návrat hore Goto down
tommy

tommy

OdoslaťPredmet: Re: tá naša Juliana Jurkova.........   tá naša Juliana Jurkova......... - Stránka 2 Icon_minitimeUt máj 29, 2007 5:17 pm

pokrytectvo je ked si sa so mno hadala ze si nemame robit z baji srandu s tou nohou lebo nam povedala ze to neje vtipne a si to nepraje.ale ked som ja tebe povedal ze to s aidom neje vtipne uz dakedy davno tak hlavne ze ty sa na tom po 11 mesiacoch stale mohla smiat. vies ja som si chybu aspon priznal a baji som sa za tu nohu ospravedlnil ale jak vidim tak dakomu nedoslo.a na tom s tym psom si sa aj ty zbavala a nikdy si mi nepovedala ze nesmej sa z toho .este ty si sa do telefonu smiala sama na sebe asi 20 minut tak neviem o com.
Návrat hore Goto down
LucKa

LucKa

OdoslaťPredmet: Re: tá naša Juliana Jurkova.........   tá naša Juliana Jurkova......... - Stránka 2 Icon_minitimeUt máj 29, 2007 5:35 pm

ibaze to je ine podla mna
lebo na aidovi som sa smiala akurat ja, ked mi za*ebalo a ty si mi nikdy nepovedal, ze ti to vadi,alebo ze mam prestat, alebo co.....
a nvm jak to teba uraza ale sak ok,prepac, ked xces
a ty si s tym do baji *ebal vkuse, aj ked ti ona povedala milionkrat, ze mas prestat a aj ja som ti to vravela...a som rada ze ti to nakoniec doslo

+ no sak to, ze ja som sa na sebe posmiala, ked som sa skurila a nevravela som ti, ze si p*ca ani ze si kkt ani nic podobne
a to som pouzila iba ako priklad
Návrat hore Goto down
tommy

tommy

OdoslaťPredmet: Re: tá naša Juliana Jurkova.........   tá naša Juliana Jurkova......... - Stránka 2 Icon_minitimeUt máj 29, 2007 5:48 pm

no a oto ide ze ty si sa posmiala lebo ti to bolo vtipne ale ja som sa natom nesmial od zaciatku a som vam povedal ze to neje (podla mna) vtipne a ze sa nemate smiat a uz tam som vam nadaval.a somozrejme je lepsie urobit zo mna najhorsieho lebo ja som sa na nohe nesmial sam ibaze spravodlivost je slepa a vina iba moja taze super. a dakujem.
Návrat hore Goto down
LucKa

LucKa

OdoslaťPredmet: Re: tá naša Juliana Jurkova.........   tá naša Juliana Jurkova......... - Stránka 2 Icon_minitimeUt máj 29, 2007 6:02 pm

1. zo zaciatku si sa na tom smial, elbo si pamatam, ze sme sedeli u nas, ja som sa totalne nudila a som tam toto povedala s aidou a smial si sa
2. ked ti to potom vadilo, mal si povedat normalne, ze ti to vadi a nie nam nadavat
3. je fakt najlepsie tu zo seba robit mucenika alebo o co sa pokusas
Návrat hore Goto down
tommy

tommy

OdoslaťPredmet: Re: tá naša Juliana Jurkova.........   tá naša Juliana Jurkova......... - Stránka 2 Icon_minitimeUt máj 29, 2007 8:51 pm

vies ale ja som nehovoril o aidovi o tom vm ze som sa z toho smial ja som hovoril o tom preco to cele zacalo
Návrat hore Goto down
LucKa

LucKa

OdoslaťPredmet: Re: tá naša Juliana Jurkova.........   tá naša Juliana Jurkova......... - Stránka 2 Icon_minitimeSt máj 30, 2007 9:52 am

"ale ja som sa natom nesmial od zaciatku"

hmmm...no comment

ukoncme tuto debatu
Návrat hore Goto down
tommy

tommy

OdoslaťPredmet: Re: tá naša Juliana Jurkova.........   tá naša Juliana Jurkova......... - Stránka 2 Icon_minitimeSt máj 30, 2007 5:20 pm

sak ja nvm ci si uvedomujes ze si nepochopila celu debatu ja cely cas hovorim o tinypic a iba tam som kus spomenul aidu a ty si to cele zle pochopila
Návrat hore Goto down
barb

barb

OdoslaťPredmet: Re: tá naša Juliana Jurkova.........   tá naša Juliana Jurkova......... - Stránka 2 Icon_minitimeNe jún 03, 2007 11:35 pm

navždy sa zachova v pamäti džurková
Very Happy:D:D
+ melodia od elanu-stužková
Very Happy:D:D loool
ebem i!!!!
a jutre je den dzeci resp az zajtra mame toto .. Very Happy:D ďen dee !! Very Happy:D:d
Návrat hore Goto down
LucKa

LucKa

OdoslaťPredmet: Re: tá naša Juliana Jurkova.........   tá naša Juliana Jurkova......... - Stránka 2 Icon_minitimeŠt jún 14, 2007 4:37 pm

lol
hej
to daju do hostela 2
lol! lol! lol!

celoslovensky aktualny hit Wink
Návrat hore Goto down
tommy

tommy

OdoslaťPredmet: Re: tá naša Juliana Jurkova.........   tá naša Juliana Jurkova......... - Stránka 2 Icon_minitimeŠt jún 14, 2007 5:34 pm

ne lebo do hostelu 2 daju v dolinach
Návrat hore Goto down
barb

barb

OdoslaťPredmet: Re: tá naša Juliana Jurkova.........   tá naša Juliana Jurkova......... - Stránka 2 Icon_minitimeŠt jún 14, 2007 6:07 pm

nje do hostela daju daco zo sabinova
to bude dost "hororove"
jak bol aj hostel 1..teda iba hostel---
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: tá naša Juliana Jurkova.........   tá naša Juliana Jurkova......... - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

tá naša Juliana Jurkova.........
Návrat hore 
Strana 2 z 9Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Kvinta :: Pokecik-
Prejdi na: